IRMA interieurontwerp Skip to main content
Blogs

Industrial meets art deco

Door januari 28, 2021februari 9th, 2021Geen reacties

Na PUUR Huidinstituut Prinsenbeek was PUUR Huidinstituut Oosterhout aan de beurt. Het was weer een eer, een mooie zoektocht naar de juiste indeling, materialen en uitstraling. Ik was eerst benadert om te beoordelen of deze ruimte überhaupt wel geschikt zou kunnen zijn voor een Huidinstituut. Toen ik daar rondliep moest ik wel even schakelen. Zou dit kunnen, is het niet te stoer en industrieel? Kan je hier een mooie ruimte van maken. vragen die ik niet gelijk kon beantwoorden. Terug achter mijn bureau begon het wel gelijk te borrelen en te bruisen. Ik stuurde gelijk foto door van mijn eerste ideeën en ze waren gelijk enthousiast! Toen kon ik los gaan.

Inspiratie gehaald uit dit mooie Art Deco boek.

De glazen wand was een doorkijk naar een lunchrestaurant, wat leuk is in combinatie met een woonwinkel maar niet met een huidinstituut waar men toch zeker privacy wil! Mooie kasten met genoeg opbergruimte en mogelijkheid om producten te kunnen laten zien. De ronde vormen van de prachtige balie in combinatie met het mooie materiaal en behang zorgen voor een warme uitstraling waardoor de betonlookvloer die er al inlag en de verlichting die is gebleven nu een compleet andere impact hebben op deze ruimte.

Onderstaand een overzicht van situatie voor en na.

Irma van Toledo

Author Irma van Toledo

Meer berichten van Irma van Toledo