Particulier

Metamorfose landelijke villa

Een leuk jong gezin kocht deze prachtige woning. Zij houden van een warme landelijk sfeer met een tikkeltje glamour. Heel leuk om ook daar eens mee aan de slag te gaan. Het huis bestaat uit verschillende ruimtes, de uitdaging was om er een sfeervol geheel van te maken. Allereerst de vier verschillende vloeren teruggebracht naar 2, hout en betonlook tegels. Mooie hoge deuren, zwart geverfd, voor de eigentijdse uitstraling. Voor de glamour: bronzen wandlampen en accessoires, haard bekleed met leer, wengé kleur hout gebruikt voor TV meubel, sidetable en dressoir.

Fijne relaxhoek met twee chaisse longues, prachtig lamp vanuit plafond boven de bijzettafels.

Verder toilet, speelkamer, tuinkamer, hal, kinderkamers, ouderslaapkamer aangepakt.

Ook de gehele afstyling gerealiseerd. Vooronderzoek gedaan, goed laten keuren door de opdrachtgever en in één middag de hele woning voorzien van de juiste accessoires.

De veranda’s buiten heb ik ook ontworpen, deze komen in de loop van het jaar aan de beurt.

villa woning inrichting irma van toledo
landelijke villa woninginrichting irma

Note van de opdrachtgever:

 

“Wij zijn gevallen voor de unieke stijl van Irma die rust, warmte en gezelligheid uitstraalt. Irma kijkt goed naar de smaak en stijl van haar klant en komt dan met een zeer origineel en verrassend ontwerp. Ons huis bestaat uit verschillende ruimtes, maar Irma heeft daar een sfeervol geheel van weten te maken. Geef Irma het vertrouwen, ondersteun waar nodig, en je weet zeker dat het goed komt. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat!”